Hae seuran jäseneksi

Oulun Taiteilijaseuran jäseneksi voidaan hyväksyä Oulun seudun, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella vakinaisesti asuva pätevyytensä osoittanut taiteilija, joka täyttää vaaditut kriteerit. Jäsenvalinta suoritetaan vapaamuotoisen hakemuksen, ansioluettelon ja teoskuvien perusteella. Seuran hallituksen nimeämä jäsenvalintalautakunta käsittelee jäsenhakemukset kaksi kertaa vuodessa soveltaen jäsenkriteereitä. Jäsenilleen Oulun Taiteilijaseura tarjoaa ammatillisen tukiverkoston, tiedotuspalveluita sekä monipuolista toimintaa koulutuksista yhteisnäyttelyihin. Seuran jäsenet voivat esimerkiksi järjestää näyttelyn Galleria 5:ssä tai ARTtilassa, osallistua taidemyyntitapahtumiin ja Taidelainaamo ja -myymälä ARTo:n toimintaan.

Varsinainen jäsen

Oulun Taiteilijaseuran jäsenyyttä voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Kevään jäsenhakemukset on jätettävä 28.2. mennessä ja syksyn jäsenhakemukset 30.9. mennessä.
Jäsenhaku tapahtuu lomakkeella, joka on saatavana seuran toimistosta sekä verkkosivuilta. Hakemuksen voit lähettää postitse, tai osoitteeseen ots.jasenhaku [ät] gmail.com. Sähköpostitse lähetettävien hakemusten liitteet (ansioluettelo ja teoskuvat) on lähetettävä yhtenä pdf-tiedostona.

Jäseneksi hyväksymisessä sovelletaan kriteeriä A ja B: 

Pisteeseen A oikeuttaa jonkin seuraavista kriteereistä täyttyminen:

Varsinainen jäsenyys Suomen Taiteilijaseuraan kuuluvassa kuvataiteen ammattiliitossa
Loppuun suoritettu kuvataiteen korkeakoulututkinto tai vastaavat tiedot*
Osallistuminen viimeisen 10 vuoden aikana jurytettyyn aluenäyttelyyn, valtakunnalliseen näyttelyyn tai kansainväliseen näyttelyyn
Palkituksi tuleminen merkittävässä taidekilpailussa

* Jos hakija on valmistunut ulkomaisesta oppilaitoksesta, on koulutuksen vastaavuudesta annettava suomenkielinen selvitys.

Pisteeseen B oikeuttaa:

Aktiivinen ja korkeatasoinen taiteellinen toiminta, jonka hallitus arvioi ansioluettelon ja teoskuvien perusteella.

Postitse lähetettävään jäsenhakemukseen tulee liittää palautuskuori postimerkkeineen. Ilman palautuskuorta ja postimerkkejä jätettyjä hakemuksia ei säilytetä.

Jäsenhakulomake