Intuitio

Intuitio

Taulutus-ryhmän osallistava kuvataidenäyttely Galleria Artikassa   

 

Grafiikkaa ja maalauksa 1.– 13.9.2015

 

Helena Helisten, Riikka Kontio, Aulikki Ståhle, Sanna Väätänen

 

Avajaiset 1.9.2015 klo 17–19 Tervetuloa!

BellaCanta-kuoro esiintyy

 

Galleria Artika

Uudenmaankatu 19 – 21, 00120 Helsinki

avoinna ti-to klo 12-18, pe 12-17, la-su 12-16

 

Taulutus-ryhmä koostuu neljästä Oulun seudulla asuvasta taiteentekijästä. Se on perustettu vuoden 2012 alussa tukemaan jäseniään taiteilijoina. Ryhmän tavoitteena on ollut lisätä iloa arkeen taiteen keinoin. Tärkeänä tarkoituksena on myös madaltaa taiteen tekijöiden ja yleisön kohtaamisen kynnystä.

 

Taulutus-ryhmä haluaa tutkia kuinka jäsenet kokevat aiheen Intuitio ja tuovat sitä kukin omintakeisesti esille. Löytyykö valmiista teoksista yhteisiä piirteitä, tai onko työskentelytavoissa samankaltaisuutta tämän aiheen parissa liikkuessa. Tapahtuuko maalausprosessin aikana jotain mielenkiintoista uutta.

 

Näyttely haastaa yleisön osallistumaan ja tutkimaan myös omaa intuitiivista tietoaan. Ensimmäisen näyttelyviikon aikana vieraat saavat tuottaa näyttelytilaan järjestetyssä työskentelypisteessä oman tulkintansa aiheesta intuitio. Ryhmä valvoo itse näyttelyä ensimmäisen viikon ajan (1.–6.9.2015) ja keskustelee näyttelyvieraiden kanssa aiheesta, sekä kuvaa näyttelyn aikana syntyneitä teoksia ja kirjaa ylös vaihdettuja ajatuksia.

 

Lisätietoja:

Taulutus.fi

info [ät] taulutus.fi

 

Galleria Artika

artgoosk [ät] gmail.com

www.galleria-artika.com