Joonas Vähäsöyrinki: "SUMMERTIME" 8.7.–2.8.2015 ARTo taidelainaamon ARTtilassa

Vähäsöyrinki, Joonas

Kuva: Joonas Vähäsöyrinki, "ETAPPI"

 

Joonas Vähäsöyrinki

"SUMMERTIME"

8.7.- 2.8.2015 

ARTo taidelainaamon ARTtilassa

 

Kuvataiteilija, kuvittaja ja taideopettaja Joonas Vähäsöyringin ”SUMMERTIME” näyttelyyn on koottu kesäisiä maalauksia ja grafiikkaa. ”Innokkaana purjehtijana kesääni kuuluu avara meri, yöttömän yön valo ja pohjolan suven hiljaiset maisemat.”

Teos alkaa muodostua jostain visuaalisesta kokemuksesta joka löytyy usein luonnosta, rakennetusta ympäristöstä sekä ihmisistä. ”Valo on töissäni oleellisin elementti, ajattelen kuvaa aina valon kautta ja impressionistien tapaan.”

”Työskentelen monipuolisesti. Usein maalaan öljyllä, mutta käyttäen teoksissani myös muita kuvan tekemisen menetelmiä. Maalaan, piirrän, kaiverran ja muotoilen. Myös taidegrafiikan monipuoliset ilmaisumuodot innostavat kokeilemaan.”

Joonas Vähäsöyrinki (s. 1973) on oululainen taiteilija. Hän on opiskellut taidetta Rovaniemellä Lapin Yliopiston Taiteiden tiedekunnassa ja valmistui Taiteen maisteriksi 1998. Hän on mukana Kuvataiteilijamatrikkelissa ja on Taidemaalariliiton kokelasjäsen sekä Oulun Taiteilijaseuran ja Kuvittajien jäsen.