K2 plugged 2019

Taiteen voimalinja Hiukkavaarasta Oulun keskustaan!

14.-23.2.2019, Oulu10, Torikatu 10, Oulu

K2 Taiteilijatalon helmikuinen taidetapahtuma kokoaa Oulu10 tiloihin läpileikkauksen Hiukkavaaran Kulttuurikasarmilla työskentelevien taiteilijoiden tämänhetkisestä tuotannosta ja tarjoaa runsaan kattauksen erilaisia työ-pajoja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

K2 Plugged -tapahtumassa taiteilijat ovat irti ja omillaan museo- ja galleriakentän ulkopuolella kytkeytyen kaikille oululaisille tuttuun ja keskeiseen miljööseen. Keskiössä on ihmisten kohtaaminen ja taiteen tuominen kaupunkitilaan matalan kynnyksen periaatteella. K2 Plugged on toteutunut aikaisemmin vuonna 2015 Vilho Lampi -museossa ja 2016 Galleria 23 Heiskarissa Limingassa.

Tapahtuma on esimarssi huhtikuiselle työhuoneet gallerioiksi muuttavalle vuosittaiselle K2 Unplugged -näyttelytapahtumalle, joka muuttaa jo viidettä kertaa taiteilijoiden työhuoneet gallerioiksi K2 Taiteilijatalossa.

K2 Plugged 2019 taiteilijat ovat:
Lauri Arola, Mary Gregory, Anssi Hanhela, Liisa Harju, Kaisu Heikkilä, Kaija Hinkula, Eija Hirvonen, Hanna Holopainen, Pekka Homanen, Jaana Häivälä, Minna Kangasmaa, Tuomo Kangasmaa, Saija Kannisto-Junka, Martta Kemppainen, Ulla Kiiskinen, Ilona Kivijärvi, Riikka Kontio, Anja Kurikka, Erja Kärkkäinen, Minna Mukari, Sisko Määttä, Mervi Niemitalo, Johanna Pétursdóttir, Hanna Schroderus, Tiina Seppälä, Kirsi Tervo ja Heidi Toivainen.

Hiukkavaaran Kulttuurikasarmilla työskentelee tällä hetkellä yli 40 taiteilijaa ja lukuisia muita luovien alojen ja kädentaitojen ammatinharjoittajia. Taiteilijoiden määrä on kasvanut vuosittain ja heitä työskentelee nykyään kahdessa kasarmirakennuksessa K2 Taiteilijatalossa ja K3-kasarmirakennuksessa. Taiteilijoiden toimesta on toteutettu vuosittain useita taidetapahtumia ja ryhmien ohjattuja tutustumiskäyntejä työhuoneille.

Avoinna:
Ma-To 8.00-18.00
Pe 8.00-16.00
La-Su 12.00-17.00

www.kaupunkimme.fi