"My Sense Station" 22.7.-16.8.2015 Galleria 5:ssä

Ahosola, Hannu

yksityiskohta teoksesta Konsensus, 40x35cm, 2015, pronssi, kolikko

Hannu Ahosola

"My Sense Station"

22.7.-16.8.2015. Galleria 5:ssä

 

Olen alussa kuin tyhjä juna, joka määrätietoisesti matkallaan kohti pääteasemaa poimii kyytiinsä uudet matkustajat. My Sense Station on se päätepysäkki jonne voin kuormani purkaa ja lähteä taas matkaan tyhjänä, tietämättä seuraavaa määränpäätä matkustajineen. My Sense Station on kiteymä ajatusprosesseja, oivalluksia ja kannanottoja maailman absurdiudesta. Se on mielen puhdistusrituaali, joka luo mahdollisuuden uudelle. Ajatukset tiivistyvät ja jättävät jäljen, peilin, portin – mahdollisuuden ymmärtää muuta. Teokset ovat monumentteja ajasta, materiaaleinaan pronssi, kivi ja romumetalli. Teoksia yhdistävä tekijä on pronssi, joka antaa niihin ihmisen kädenjäljen. Se on ominaisuuksiltaan kestävä, muokattava ja sävykäs. Pronssi antaa tekijälleen joka työvaiheessaan haastetta ja ihanasti riskinottomahdollisuuksia.

Hannu Ahosola (s.1979) on valmistunut Kankaanpään taidekoulusta 2007 ja osallistunut aktiivisesti yhteisnäyttelyihin sekä toiminut kuvataiteen opetustehtävissä. Hän asuu ja työskentelee Oulussa ja on Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Oulu Taiteilijaseura -63 ry:n jäsen. Näyttely on Ahosola ensimmäinen yksityisnäyttely Oulussa.

Taiteilijatapaamisessa tiistaina 21.7. klo 17-18 Hannu Ahosola esittelee näyttelyään. Taiteilijatapaaminen myös KIERTELEMÄTTÄ - opastuksen yhteydessä 6.8. klo 17.