Virtaa! Turun taiteilijaseuran 90-vuotisjuhlanäyttely Galleria 5:ssä, 21.5.–7.6.2014

Oulun Taiteilijaseura -63 ry ja Turun taiteilijaseura ovat sopineet yhdessä vaihtonäyttelyistä vuosille 2013-2014. Viime vuonna Oulun Taiteilijaseura edusti Turussa galleria Å:ssa ja nyt on Turkulaisten vuoro esiintyä Oulussa Galleria 5:ssä.

Turun Taiteilijaseura ry on Varsinais-Suomen vanhin ja suurin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Tänä vuonna vietetään Turun Taiteilijaseuran 90-vuotisjuhlavuotta. Tämän kunniaksi Galleria 5:ssä nähdään yhdistyksen jäsenten Virtaa!-juhlanäyttely.

Virtaa! on enemmän kuin tavallinen ryhmänäyttely – se on 79 taiteilijan teosten vuoropuhelua intiimissä galleriatilassa. Näyttelyhaku oli avoin kaikille yhdistyksen jäsenille, ja jokainen halukas sai osallistua näyttelyyn yhdellä vapaavalintaisella teoksella. Teosten aihetta, tekniikkaa tai valmistumisvuotta ei rajattu, joten näyttely tarjoaa monipuolisen kattauksen yhdistyksen jäsenten taidonnäytteitä. Teosten yllätyksellisistä kohtaamisista muotoutuu Virtaa!-näyttelyn voima ja vire – keskustelevatko teokset sulassa sovussa vai syntyykö kipakkaa kinastelua?

Näyttelyn avajaisia vietetään tiistaina 20.5. klo 18-20, lämpimästi tervetuloa!